ONZE ACHTERGROND

 

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Eelke van Haeften, Viviane Klein en Saskia van Heycop ten Ham. We vormen de maatschap Ergotherapie Kinderen Amersfoort.
Onze praktijk bestaat sinds1994.

We hebben ruime ervaring opgedaan in de kinderergotherapie in verschillende settings. Daarnaast hebben we diverse opleidingen, nascholingen en symposia gevolgd, te weten: Sensorische Informatieverwerking, Dysfatische Ontwikkeling, Babybehandeling, Kleuterobservatie, Schrijftraining, Developmental Coördination Disorder (DCD), CO-OP, Sensory Profile, ReAttach, Lateralisatieontwikkeling, craniosacraal therapie en School AMPS. Nascholingen op het gebied van coaching/begeleiding: NLP, Systemisch werken en Oplossingsgerichte therapie.

We houden ons steeds actief bezig met nieuwe inzichten, werkmodellen en praktische toepassingen, die we in onze praktijkvoering verwerken.

We zijn lid van onze beroepsvereniging Ergotherapie Nederland, staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en in het Specialistenregister als kinderergotherapeut. .

SAMENWERKING

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van collega’s uit andere disciplines en gespecialiseerde centra. We kunnen op die manier makkelijk overleggen en zo nodig doorverwijzen, omdat de zorg rondom een kind nu eenmaal veel verschillende terreinen omvat. Hieronder valt onder andere de logopedist, psycholoog, fysiotherapeut, haptotherapeut, integrale kindertherapeut, remedial teacher, orthopedagoog/speltherapeut, cranio-sacraaltherapeut, osteopaat.

KLANTERVARINGEN 2019

Het gemiddelde cijfer dat ouders ons in het klanttevredenheidsonderzoek van 2019 geven, bedraagt een 8,6. Ouders geven aan dat ze zeer tevreden zijn over onze benadering van hun kind als individu, het plezier waarmee hun kind komt, de uitleg bij de behandelingen en afstemming met hen als ouder, de bruikbare tips en de vooruitgang van hun kind.

 

 

viviane klein

Viviane Klein

Eelke van Haeften

Eelke van Haeften

Saskia van Heycop ten Ham

Saskia van Heycop ten Ham

ERGOTHERAPIE KINDEREN AMERSFOORT | PAULUS BORSTRAAT 37 | 3812 TA AMERSFOORT | 033 - 465 00 83 | INFO@ERGOKIND.NL

Brandiacs