Kom jij ons team versterken?

Voor onze praktijk hebben wij een vacature ergotherapeut voor kinderen!

Met z’n drieën hebben wij een goed draaiende eerstelijns praktijk in Amersfoort nabij het centrum en station, waar wij met veel plezier en succes kinderen in spelvorm helpen om hun doelen te behalen.

Wij werken met kinderen van 3 t/m 18 jaar. Hulpvragen liggen o.a. op het gebied van prikkelverwerking, fijne motoriek en executieve functies. Wij hebben uiteraard heel veel aandacht voor het kind, maar kijken nadrukkelijk ook naar het systeem waarin het kind zich bevindt en we werken nauw samen met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen.

We hebben twee behandelruimtes met oefen- en spelmateriaal. Schommels, een ballenbak, diverse spellen, ballen, balanceervoorwerpem… We hebben ongelooflijk veel!

Meestal zijn er twee ergotherapeuten werkzaam op dezelfde dagdelen. Zo lunchen we gezellig samen en kunnen we ook even informeel overleggen.

Werkdagen of dagdelen kunnen in overleg worden afgesproken. Vanaf juni t/m september is er vanwege zwangerschapsverlof mogelijkheid tot 4 volle werkdagen. Vanaf oktober zijn dit er 2, maar in overleg kunnen we altijd kijken of er meer mogelijk is. Het werk zal in principe zijn op zzp basis, maar ook loondienst kunnen we bespreken.

Wat wij fijn vinden aan de eerstelijn en een eigen praktijk, is de vrijheid die we hebben! We kunnen zelf bepalen hoeveel kinderen we op een dag willen zien in plaats van dat ‘de manager je productie voorschrijft’. We kiezen zelf wanneer en hoe lang we vakantie willen opnemen. En we kiezen zelk welke scholing we willen doen.

Word jij onze nieuwe collegea ergotherapeut voor kinderen? Via het contactformulier vind je onze gegevens of kun je een berichtje achterlaten! Een motivatiebrief vinden we heel leuk en waarderen we, maar een belletje en een keer een afspraak maken vinden we eigenlijk veel persoonlijker!

Uiteraard is een diploma ergotherapie verplicht, maar het is niet noodzakelijk een specialisatie te hebben voor kinderergotherapie.